Akce
+ Dárek
Doprava zdarma
Křovinořez VARI 522HB - 4503 Zvětšit

Křovinořez VARI 522HB - 4503

3 990 Kč s DPH
3 297,52 Kč bez DPH

Super servis 120 hodin

Dárek pro Vás

náhradní struna 15 metrů, olej do benzínu, pracovní rukavice
Počet: 1x

Produkt se posílá ve dvou krabicích a nelze ho doručovat na výdejní místa GEIS !

Startování je nyní ještě jednodušší. Při novém systímu je mezi cívkou startéru s lankem a klikovou hřídelí přídavná pružina, která se natahuje proti kompresnímu tlaku na pístu. Pokud je síla pružiny větší než kompresní tlak, kliková hřídel se roztočí velkou rychlostí a motor naskočí. Uživatel startuje pohodlně bez nepříjemných škubanců.

Křovinořez si poradí s nízkou i vysokou trávou. Je vhodným doplňkem rotačních sekaček v okrasných zahradách a bubnových sekaček a mulčovačů v sadech a užitkových zahradách pro vyžínání těžko přístupných míst např. prudké svahy, příkopy, břehy, terasy, místa podél plotů apod.

Jeho výhodami jsou snadná obsluha, jednoduchost a velký výkon. Díky zádovým popruhům, plně nastavitelným ergonomickým řídítkům a pohodlným rukojetím je práce s ním bez námahy. Při zakoupení stroje dostanete strunovou hlavu pro dosekávání trávy i ocelový tříramenný žací kotouč pro vysekávání náletů a křovin. Standardní upevňovací otvory o průměru 25,4 mm umožňují doplnit stroj o další žací příslušenství třetích výrobců.

 

VÝHODY KŘOVINOŘEZU VARI 522HB:

  • výkonný dvoutaktní motor o objemu 52 ccm

  • strunová hlava i žací kotouč v základní výbavě

  • splňuje přísné emisní limity EURO 2

  • možnost dokoupení ocelového kartáče na plevel (MiniVedex)