Vyžínač křovin AF-550

26 990 Kč s DPH
22 305,79 Kč bez DPH

Super servis 120 hodin

Vyžínač křovin AF-550 vychází z jednoúčelového vyžínače křovin F-550 HURRICANE a kromě motoru a příruby pro pohonnou jednotku má stejné osvědčené prvky.

 

Je určen pro majitele pozemků, kteří potřebují trávu jednou za čas posekat, tím udržet pozemek čistý, a trávu nechtějí nijak zužitkovat. Vyžínač zvládne posekat bez problémů hustou čerstvou trávu, stařinu i nálety do průměru jednoho centimetru. Vyžínač se vyznačuje perfektním vyvážením pro práci na rovině i ve svahu, má pevnou nápravu, dvě rychlosti pojezdu, tuhý a odolný rám s nerezovým sekacím prostorem. Nerezový plech je nejen odolný proti korozi, navíc významně zvyšuje odolnost proti nárazu a mechanickému namáhání. Pracovním nástrojem vyžínače je odolný značkový mulčovací nůž Gator. Na vyžínači má VARI patentovaný tvar sekacího prostoru, vodící ostruhu a uložení sekacího nože. Díky těmto technickým řešením nechává stroj o 50 % menší travní zbytek.

 

Do rámu stroje jsou také integrovaná kotvicí oka pro uchycení pomocí kurtů při přepravě, díky čemuž vyžínač křovin AF-55 splňuje přísnou normu Evropské Unie pro zajištění nákladu při přepravě.

Dodání v druhé polovině června.

Nejprodávanější