MFG KARO 4

Lze uplatnit kupon se slevou 3%

5 990 Kč s DPH
4 950,41 Kč bez DPH

Super servis 120 hodin

Terasový set KARO 4

Terasový set německé společnosti MFG (Mecklenburger Freizeitmöbel GmbH) se vyznačuj e perspektivním designovým zpracováním při použití těch nejmodernějších materiálů . Vyjímečnou kvalitu potvrzují náročné zkoušky kvality GS .

Speciální čtyřvtstvá poprvrchová úprava s NANO technologií a UV ochranným filterm dodává nábytku prakticky bezúdržbový charakter vhodný do vlhkého prostředí. Terasová nábytek KARO 4 od MFG je navržen speciálně pro venkvní prostředí .

Společnost MFG aby mohla splnit všechny nejvyšší standardy kvality , vyrábí veškerý svůj zahradní nábytek nejmodernější robotizavanou technologií . To podtrhuje pokrok a dynamiku této ryze německé společnosti.

4- vrstvá NANO technologie nanášení barvy - QUADRO NANO COATED

· Fosforová vrstva

· NANO keramická konzervační vrstava

· Hlavní vrstva se složkou barvy

· Polyesterová UV vrstva

Terasový set KARO 4 se skládá z pohodlných stohovatelných křesel . Materiál ocel se speciální NANO technologií povrchové úpravy pro venkovní použití. Výplet je umělého ratanu s UV filtem .

Součástí setu je i kvalitní plastový kryt nábytku a 4x pohodlný podsedák.

Skládací stůl je o průměru 70 cm (ocelová noha s NANO technologií deska SEVERIT - speciální vodě odolný materiál). Sestava odolná vůči vodě, slunci a mrazu .

Záruka 3 roky

Made in GERMANY