MERANTI VICTORIA COMBI SET 6

12 990 Kč s DPH
10 735,54 Kč bez DPH

Super servis 120 hodin

Stolová sestava Meranti Victoria COMBI SET 6

 

Luxusní stolová sestava 2 křesel, 2 lavic a stolu  z exotického, velice trvanlivého a tvrdého dřeva meranti.

Určeno do  exteriérů, interiérů a pergolových prostor .

Není vhodné pro používání ve vlhkém prostředí bez vhodné impregnace. 

Možno přiobjednat  masivní podsedáky se slunečníkem .

 

Rozměry stolu: 180x90x74cm.

Rozměr křesla: 61x64x97cm.

Rozměr lavice: 122x68x93cm.

 

Zahradní nábytek   Meranti COMBI VICTORIA SET 6  se vyznačuje atraktivním designem, robustní a ergonomickou konstrukcí a pečlivým zpracováním.

 

Nábytek  Meranti COMBI VICTORIA SET 6  - je vyroben z tmavě červeného meranti. Meranti je označení pro více druhů dřevin z rodu Shorea pocházejících z jihovýchodní Asie.

Meranti je nejžádanějším ztropických materiálů na výrobu zahradního nábytku . Tato dřevina našla své uplatnění jak v interiéru pro svůj dekorativní vzhled (má unikátní červenohnědou barvu díky které na každém kusu nábytku dokonale vynikne kresba dřeva) ,ale především v exteriéru na výrobu zahradního nábytku, oken a dveří pro svoji  vynikající trvanlivost, dlouhou životnost, vysokou tvrdost a dobrou opracovatelnost . MERANTI COMBI VICTORIA SET patří do  značkové kolekce vyrobené z nejkvalitnější tmavě červené meranti o hustotě okolo 650 kg/m3.  Nábytek je povrchově upraven bezbarvým teakovým olejem. Vzhledem k tomu, že nábytek je vyroben z přírodního materiálu, je kresba dřeva a jeho zbarvení na každém kusu nábytku unikátní.  Dřevo   meranti  se ošetřuje teakovým olejem, který jej chrání před vysušením, vodou, škůdci nebo drobným poškozením.